VICTORIA „Balance” papírtípusok


 

VICTORIA „Balance Energy” 

Sokoldalú, magas fehérségű multifunkciós irodai papír, mely egyaránt ideális az irodában és otthonában található tintasugaras- és lézernyomtatókhoz, faxkészülékekhez és fénymásológépekhez is, egyoldalas vagy kétoldalas másoláshoz.


Gyártói specifikáció - magyar

Gyártói specifikáció - angol

 

 

 

 

 

 

 

    

VICTORIA „Balance Evolution”

Magas minőségű multifunkciós irodai papír, mely kiemelkedő fehérségével minden gépben tökéletes nyomatot biztosít, legyen az tintasugaras- vagy lézernyomtató, fénymásológép vagy faxkészülék.

Nagyteljesítményű gépekben is megbízhatóan használható egyoldalas és kétoldalas másolás esetén is.

A ColorLok technológiának köszönhetően a színek élénkebbek, a fekete élettel telibb és tintasugaras nyomtatók használata esetén a száradási idő is rövidebb. Bármely típusú nyomtató vagy fénymásoló használata esetén, a ColorLok technológiával hosszantartó, minőségi anyagokat készíthetünk bármilyen dokumentumról.

Gyártói specifikáció - magyar

Gyártói specifikáció - angol

 

 

 

VICTORIA „Balance Exclusive"

Prémium kategóriás multifunkciós irodai papír, mely kitűnő nyomtatást eredményez professzionális gépek esetében is, mint a tintasugaras- vagy lézernyomtató, fénymásológép vagy faxkészülék.

Kedvező paraméterei alapján kiválóan alkalmas magas minőségű színes nyomatok készítésére, továbbá egyoldalas vagy akár kétoldalas másolásra.

Egyedülálló fehérségével minden más dokumentuma közül kitűnik. A ColorLok technológiának köszönhetően a színek élénkebbek, a fekete élettel telibb és tintasugaras nyomtatók használata esetén a száradási idő is rövidebb. Bármely típusú nyomtató vagy fénymásoló használata esetén a ColorLok technológiával hosszantartó, minőségi anyagokat készíthetünk bármilyen dokumentumról.

Gyártói specifikáció - magyar

Gyártói specifikáció - angol

 


VICTORIA „Balance Green"

Balance Green környezetbarát irodai papír, 100% újrahasznosított alapanyagból készült irodai kommunikációs papír környezettudatos felhasználók számára, mely egyaránt alkalmas fénymásolókba, faxokba, lézer és tintasugaras nyomtatókba, kétoldalas nyomtatáshoz is.

Megbízható futásteljesítménye lehetővé teszi a nagyteljesítményű fénymásológépekben való használatot.

 Ha ezt a papírt használja, akkor egy EU EcoLabel minősítéssel rendelkező terméknek szavazott bizalmat, amely megfelel a Blue Angel környezetvédelmi minősítésének is.

Gyártói specifikáció - magyar

Gyártói specifikáció - angol